Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i nätter




i nätter av tvivel
då dina händers mjuka beröring
är min bäring

blir orden vi formar
till en mening av liv

men i det hårda ljus dagen bär
så svår att hålla om






Fri vers av kath
Läst 282 gånger
Publicerad 2006-10-13 12:21



Bookmark and Share


  enkel
Mycket mycket vackert, (men skönheten kunde slipas...)
2006-10-17

  rebecca d VIP
kanske beröringen är djupare, når djupare än orden?
2006-10-13
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath