Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla havet

 

rycker strömmarna

rycker de även hårt i dig

 

 

fortfarande

 

eller

 

först nu;

 

 

ingenting flyter här

 

 

och i djupet finns bara minnet av ytan

och bubblorna som stiger mot den




Fri vers av Elin S
Läst 455 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-01 17:14



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Hoppsan. Jag menade \'dikt\'.
2007-04-21

  Mikael Lövkvist
En jättestark dit. Djupt upplevd och påverkande.
2007-04-21

  Daniel_78 VIP
kalasbra detta där
jag gillar allt med denna
den är perfektion
rubrik därtill
2006-11-06

  swimsus@gmail.com
Skitsnygg metafor, och gripande och begrundligt skrivet stumpan!
2006-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Elin S
Elin S