Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våran tid är slut och vi lär ses i Nangijala om några dussin år

Lite av mig har dött lite då och då
och nu på sista tiden har jag dött
lite mer än vad jag borde ha gjort

En stor bit av mig har försvunnit
är detta verkligen så verkligt
att det ska göra så ont att bli älskad

När jag var vilse och visste inte vart jag skulle gå
då tog du mig i din famn och sa ge inte upp

Antar att våran tid tillsammans är slut här och nu
jag ångrar inte våran tid tillsammans men det är synd

Synd att du ska behandla mig annorlunda än alla andra
jag som trodde vi stod nära varandra
men jag är bara en av dom gamla antar jag

Du får gå vidare med ditt liv
vi lär ses i Nangijala om några dussin år


Men du jag tycker fortfarande om dig




Fri vers av Lilla trollet
Läst 322 gånger
Publicerad 2006-10-15 01:02



Bookmark and Share


  The Third Poet
Wow, starkt skrivet och än en gång skriver du ner det jag också känner, sjukt bra :)
2006-10-15

  stefan.g
Bra text som värker. När hjärtats kärlek tar slut så är det tuft att härda ut.
Hoppas du finner kraft att blicka fram igen. Sköt om dig! Tack för läsningen.......
2006-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet