Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stjärna föll och jag sa inte vad jag önskade mig

Det är något magisk i luften
när solen går ner så ryser det i hela mig
att vara med dej ger mig en speciell känsla
som är så härlig att jag vill känna den förevigt

När du ligger här brevid mig i en klar sommarnatt
kan känna när du andas så lätt och fridfullt
du väcker mitt hjärta så försiktigt men ändå fort
vi båda vet att inga ord slår denna känsla

Jag minns när jag föll för dig och du tog emot mig
precis som att det var bara jag som existerade för dig
jag var alltid rädd att folk skulle såra mig
men du sa att jag inte skulle vara rädd och lita på dig

Men jag är ständigt rädd att mitt hjärta ska krossas
stampas brytas eller flyga iväg för jag tycker om dig
men jag vet att du är mycket speciell och ovanlig
du får mig vilja bli något stort och unikt

Jag vill gå hand i hand med dig nu och för alltid
för jag vet att du inte kommer svika mig

Minns du den där dalen med alla vita blommor
då vi låg på filten där med dina händer i mitt hår
våra skratt som flätades ihop till ett
när mörkret föll så såg vi en stjärna falla
jag har fortfarande inte sagt vad jag önskade mig då
men jag tror inte jag behöver det för här är vi 50 år senare
med dig hand i hand när vi ser våra barn skaffa egna liv..




Fri vers av Lilla trollet
Läst 381 gånger
Publicerad 2006-10-16 22:50



Bookmark and Share


  The Third Poet
Jag vet inte vad det är med dina texter, varenda jä**a gång, så önskar jag att jag kände dig som person, för att det du skriver är verkligen inget man bara ska kommentera - utan ta det, lägga det mot kinden och gnugga.. dina ord är alltis så härliga att veta av (säger man så?), hursomhelst denna dikten var toppen :), jag menar det verkligen
2006-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet