Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina händer talar igen

 

 

Jag litar på mina händer

 

mer än något annat i hela min kropp,

 

och de har funnit frid.

 

 

De är så ödmjukt tacksamma till Livet

 

De är mjuka och lyckliga

 

De vill vara överallt

utom i fickorna

 

 

De har fått röra vid dig

och blivit mottagna




Fri vers av Albert
Läst 893 gånger
Publicerad 2006-10-20 11:57



Bookmark and Share


  Rozhan
aa den här va ju klockren! Även händerna vill leva i ett "carpe diem" & inte gömma sig undan från välden i ett par trånga fikor! Gillar dina bildliknelser!
2007-01-12

  Bissen
Och här strålar kärleken...! Underbart...
2006-10-22

  MonaLisa
Med gnistrande och glimmande stjärna som betyg i kanten!
2006-10-22

  Howlit
Vilken sensuell bild du målar upp. Ja, vackra händer är verkligen något speciellt... Har en vän som alltid tittar på folks händer först... hon menar att det berättar otroligt mycket om den människan.

Kram
2006-10-22

  Sanningsägaren VIP
Värmen bara sprider
sig runt i min kropp
och ansiktet spricker
upp i ett leende
och det är tack vare
dina ord vännen
du förmedlar sån
värme glädje och kärlek här
en ödmjukhet inför livet
som många inte har
Tack!
Åsa
2006-10-20

  stella
Den här går rakt in i mig...Det gäller att ha ett bra förhållande till sina händer. Bokmärke!
2006-10-20

  Jessica Ebbesson
Dina ord gör mig glad. Vad fint att tillägna en hel dikt sina händer..med innerlig kärlek. Håller med Saga-Sofia här nedan..din presentationsbild är underbar.
2006-10-20

  Cris
Vad härligt att höra om dina händer..
lyckliga händer.. skönt
2006-10-20

    Bim
Kärleksfull fin text.Tack för läsningen!Hälsn.Bim
2006-10-20

  Saga-Sofia
Vackert. Och vilken fenomenalt vacker bild du har i profilen.
2006-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Albert
Albert