Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

genom tiden



de lämnar sina ramar nu
söker lämnade skuggor än

då ljuset av deras kroppar värmde
dagars mörker

i ett avsked bor förening
och löften letar sig hem

genom tidens dimma




Fri vers av kath
Läst 315 gånger
Publicerad 2006-10-21 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath