Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en tom stol runt ett dukat bord.

Nu börjar den här tiden
Där det bara blir mörkare och mörkare
Där man önskar att allt bara vore som förut
Man gräver sig Djupare och djupare i sig själv
Det är svårt att hålla sig borta från allt känslosamma mörker
när allt man ser om dagarna är regn och mörker
Och jag önskar att jag kunde spendera den här tiden med dig
trycka in mitt ansikte i din tröja och andas
Känna livslust och värme
Jag vet exakt vad du betyder för mig
Men jag vill inte förstöra något

Jag hörde ditt namn två gånger idag
Jag såg dig, fast det var inte du
Jag inbillade mig att du stod bakom mig
Så som du brukade
Med armarna om mig och ansiktet intryckt mot min nacke
Det var dumt av mig

Men jag vet att jag lär känna mitt hjärta på ett dåligt sätt nu
Men jag kan inte komma över att du verkligen var Den
Han som jag inbillade mig själv
att jag fortfarande skulle vara med när jag tog studenten
Man det är fult att hoppas på för mycket
För mycket av det bästa
Men jag tycker verkligen att jag förtjänar det
Jag låtsas oberörd när jag vet att du har en ny
En ny som antagligen är så mycket bättre än mig
Hur bra hon än ser ut så ser jag bara en äcklig slampa
Slampan tog min plats
Platsen som jag hade sparat
Bara för mig




Övriga genrer av Malina
Läst 375 gånger
Publicerad 2006-10-26 22:06



Bookmark and Share


    Ti-elina
Aj, det gör så ont =(

Starkt skrivet av dig! I like it!
2006-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Malina
Malina