Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i det tömda rummet




som gråten över dagar vi inte levde
när den tunna hinnan var ogenomtränglig
är dina planterade tankar
i ett minfält av drömmar

jag lägger mig ned närmast gränsen till det svarta
och ber böner jag fann i de nedgrävda orden

nu när dina händer fyller min himmel
likt det tunna tyget i en sommargardin
skyddar mig från det hårda ljuset
och sången i det tömda rummet bryter tystnaden





Fri vers av kath
Läst 314 gånger
Publicerad 2006-10-29 20:29



Bookmark and Share


  enkel
Det tömda rummet, så sprängfyllt av meningsfullt dunkelt svärmod - och "...närmast gränsen till det svarta/ ... de nedgrävda orden", en mästerlig kombination!
2006-11-03

  Eline.P
Så vacker poesi du skriver. Har läst texten flera gånger nu och tycker varje strof har ett eget, nästan fristående innehåll
2006-10-29
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath