Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

silvertråd




månens silvertråd
lindad runt stegen vi plöjer
dina i mina spår

mellan oss i japanska rum
bor en tystnad vi uppfann
då sprickor i väggen hade blivit tydligare

men du berör mig än
ställer tiden att söka klockans slag
de vi hör när natten går mot sitt slut




Fri vers av kath
Läst 329 gånger
Publicerad 2006-10-29 21:18



Bookmark and Share


  enkel
... vacker ... (men "då sprickorna i väggen hade blivit tydliga"?)
2006-11-03
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath