Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kissa eller inte kissa det är frågan

Jag vet att man bör lämna någon ifred
under privata stunder
men du behövde stöd i ryggen
för att inte ramla ur toastolen på hjul

Jag kände din kind mot min
du lutade dig och lånade lite kraft
och lyckades slappna av en stund
kissa tjugo milliliter

Du kan nog spara på krafterna lite
om du vill ha en kateter, sa jag

Jag har tänkt lite på det, sa du
Det blir skönt




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 455 gånger
Publicerad 2006-11-05 01:20



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Vardagskärlek i omsogen och stöd förmedlar dina ord en värme som smeker och ger hopp
2008-10-15

  Rachel Roth
vardagsnära ömt
blir varm av denna
2006-11-05

    laissez_faire
Tycker om hur jordnära den är. Som en röst från de man sällan ser i samhället. Tack.
2006-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP