Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tätt intill



genom ljusets brytpunkt
skär orden hon sparat från svaga stunder
där tvivel bär svarta mantlar

och de söker sin mening
reflekterade i en natt
där hans doft stjäl den vita rosens färg

i en önskan hon när tätt intill sin verklighet




Fri vers av kath
Läst 385 gånger
Publicerad 2006-11-07 20:02



Bookmark and Share


  kanelen
här känner man andetagen in på bara huden!
2006-11-10
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath