Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljudligt ohörbart

 





Iiiiiiiiiiiiieeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeee

det tjuter i mina öron, test tonen från tv

går i en ständig repris, svårt så svårt

har jag att kunna sova, trötthetens famning tar

till slut ut sitt pris, då ringer väckarklockan


vakna, vakna, har så jättesvårt att vakna

sova, äta, jobba, plugga, död . . . friheten

att välja vilka strumpor jag ska ha idag!


Nyduschad med kaffekopp och morgonens

första cigarett, njuter jag soluppgång

men du! Vilken underbar dag det är!


Av tinitus har jag idag inget besvär . . .

men på gatan utanför, broooom, svisch tut

ska bakgrundsljuden aldrig någonsin ta slut?







Fri vers av DanSan
Läst 291 gånger
Publicerad 2006-11-10 08:08



Bookmark and Share


    pladask
Ja, luftföroreningarna i form av ljudutsläpp är kanske de mest påtagliga.
2006-11-10
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan