Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna texten är tillägnad min skrivarvän och själsvän ifrån många tidigare liv! tack Ritva för att du finns i detta också.. kram Lasse ..


Harmoni

Att skåda gryningens vals över dalens grönska

är att skänka dina ögon den skönaste fest,

varpå det skapar den härligaste harmoni

och låter din egen fantasi få spela med i det

vackraste av skådespel för själar. ett skådespel där du,

dom stora viddernas älva, möter mig, dom mystiska

skogarnas furste, och tillsammans bryter vi ut i dans,

och av Dansen vi blir själsfränder och vi dansar och vi dansar.

Du som kom med dalens grönska, och jag som kom med gryningen

tillsammans far vi mot horrisonten till landet bortom, ett land för

själsfränder, och där alla slut alltid blir lyckliga.




Fri vers av Lasseman VIP
Läst 663 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-11-13 19:04



Bookmark and Share


  Azerola
du sprider harmoni med glädje. Jag kan känna varje ord betydelse. Det är ett skådespel i sig alldeles så där förtrollande vackert. tack för den här den kommer att läsas åter igen det kan jag lova. Bokmärkes!
2007-04-01

    Lindizz
En väldigt fin text, som jag gärna läser om och om igen...
2006-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP