Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text om längtan, lust,vemod, ånger och om tillfällen som aldrig blev av


längtan som inte blev något av




Jag minns

känslan i mina tunga fötter

kullerstenarna i Gamla stan

Den där längtan i mitt bröst

som inte blev något av



Jag minns

mörkret som omslöt mig

ljusen i alla fönster

Den där längtan i mitt bröst

som inte blev något av



Jag minns 

tankarna som gick till dig

i alla glada och i alla sorgsna ögon

Den där längtan i mitt bröst

som inte blev något av



Jag minns

sorgen som flyttade in hos mig

för att alltid stanna och göra november grå

Den där längtan i mitt bröst

som inte blev något av








Fri vers av Virgo Cinnamon
Läst 419 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-15 10:31



Bookmark and Share


  Arowana
Vet, att jag NÄSTAN åkte till dig den gången, trots min uppknutna situation.
2006-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon