Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ANDEtag

 




Dom kallar mig drömmare

Jag säger visionär!

Jag säger med kärlek . . .

lev nu . . . lev här . . .


Dom säger drömmare . . .

men jag finns här . . .

genom tunneln kom jag åter

till livet som är mig så kärt.


Så sluta aldrig att drömma . . .

du är en visionär, ge av din kärlek

Sluta aldrig hoppas, kliv ut ur din sfär!


Dom kallar mig drömmare, vakna!

Vaken är jag i livet en andens proletär

Ni söker sanningar, jag fann dem där!



Ut ur tunneln, omsluten av ljuset . . .

ifrån mörkaste natt. . .



när livet tycktes nå dalens botten

då vaknade jag upp, drömmandes

att livet är större om hjärtat får plats . . .


uti vår kropp, andens palats

vårdas själen så ömt, spring ej ifrån den!

Stanna upp, ta ett ANDEtag



Känn smekningen runt ditt hjärtat

när din ande, kropp och själ

åter förenas i det som är här!



. . . dom kallar mig drömmare . . .













Fri vers av DanSan
Läst 267 gånger
Publicerad 2006-11-19 17:01



Bookmark and Share


  Jack_iX
Drömma är ej fel o att våga förverkliga sin drömmar är vackrast !

En underbar vandring i ord om se ljuset i livets tunnel o just låta hjärtat få sin plats .... då just då fylls livet med ljus !

Vackert !!!
2006-11-19

    Vildrosen
ett vittnesmål om att aldrig sluta att hoppas, fint skrivet! En dikt att läsa när man behöver ingjutas mod inför livets motgångar!
2006-11-19
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan