Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kommer hem

 

 

här står jag med händerna snart fulla

av hundranittiotvå centimeter inte längre hypotes

och känner mig något fånig

eftersom det inte ens är jul och jag inte hade väntat mig

att tomten skulle vara så givmild i år

  

 




Fri vers av Elin S
Läst 413 gånger
Publicerad 2006-11-26 21:20



Bookmark and Share


    Emma_med_t
Det låter inte dum det ;-).. Kanonhärlig dikt.. Du säger ingenting rakt ut ändå förstår man precis. Särskilt om man följt dina tidigare dikter. "Inte längr ehyptes"..underbart :-).. God jul Elin.
2006-12-18

  Daniel_78 VIP
hohoho ;)
2006-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Elin S
Elin S