Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i sin vila





i ett mörker av dunkla aningar
dolda och avskalade i sin sanning
öppnar han hennes famn

bäddar sina ord på trådar av törnen
- ber henne söka det svaga
och i den vita ytan av kyla
smälter dagen sakta i en önskan

nu när ljuset stillar sig sakta
i sin vila mot natt




Fri vers av kath
Läst 349 gånger
Publicerad 2006-11-28 09:21



Bookmark and Share


  kath
tack enkel ! alldeles så ,,,,, ändrar genast
2006-12-01

  enkel
Svårmod, men även modet att se och känna efter... (men: "ljuset stillar sig
sakta / i sin vila mot natt"? och behövs vekligen orden "hålen in till"?)
2006-12-01
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath