Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankestället

eländige
som orkar köra ett helt pass på gymet
men inte går tre steg
till din grannes dörr

erbarmlige
som kan köpa expressomaskin till jul
men inte skicka 100 kronor
till ett svältande barn

förkastlige
som hinner sms:a alla kompisar
men inte ringa ett samtal
till farfar

---------------

bedrövliga
som kan kasta anklagelser
till höger och vänster
men på inget vis är bättre själv

du ser inte berg för bara smulor
inte skog för bara trän
och din bjälke i ögat
hindrar dig att se i spegeln


----------------

jag behöver ofta en tankeställare
att luta mina tankar mot

tack för den




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 277 gånger
Publicerad 2006-12-01 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP