Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Right on!

Du som är utan skuld
ljummen och opåverkad
kasta gärna dina stenar
men skratta inte åt mig
som står med blossande kinder
agiterad och tårögd
stampande av oålighet
inför en rättvisare värld.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 254 gånger
Publicerad 2006-12-04 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP