Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ute är mörkt och längtan.

Mörkret har övergått
från novemberdis
till december

omsluter som en värmande kappa
och längtan efter många tända ljus.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 362 gånger
Publicerad 2006-12-07 07:40



Bookmark and Share


  Annmargreta
Mycket stämningsfull text.
Härligt med alla ljus ljuset
väntar på den ljusa dagen.
2006-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP