Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskling, älskling...

gråt dina tårar, de torkar en dag
jag frågar dig, älskling, mår du sämre än jag?

gå vidare nu, jag har gjort mitt beslut
allting som börjar har ändå ett slut

låt smärtan svida när du ser mig gå
tiden läker sår, klockan tickar på

le mot mig, älsking, andas in, andas ut
kanske kan du också förlåta mig till slut?




Fri vers av lindblad
Läst 421 gånger
Publicerad 2006-12-10 19:55



Bookmark and Share


    Noyle
gillar!
2007-09-03

  Wäppling
fyfan vad vackert <3
2006-12-18
  > Nästa text
< Föregående

lindblad
lindblad