Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i en väntan




ljudet av det spruckna
tåren som faller mot havets botten
en cellos mjuka sorg

vi söker deras mening nu
i en väntan




Fri vers av kath
Läst 426 gånger
Publicerad 2006-12-12 09:08



Bookmark and Share


  Mike
vackert som tusan! speciellt användningen av ordet cello.
2006-12-12

  enkel
"tåren ... mot havets botten" !!! ojojoj ....
2006-12-12

  Lena K Nilsson VIP
Vackert!
2006-12-12
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath