Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maktkamp

- Spring spring, så fort ni bara kan!
Dom gjorde som jag sa.
Vad jag njöt.
Deras tårfyllda ögon var fyllda av besvikelse.
Jag kände äran fylla upp i mig från topp till tå.
Ja jäklar.

Men dom sprang, sprang som dårar
Genom skogar och över fält.
Jag såg dom inte längre.
Men framför mig såg jag deras blodiga fötter
Ja blodiga, jävlarna hade ju inga skor
Fyra tomma skor står framför mig, fint radade.
Underbart.
Jag hade skickat iväg mina fyra undersåtar
Mina fyra hjälpredare
Mina åtta extra händer
All min makt var deras lag.
Jag älskade varje minut
Se dom springa var vad jag levde för
Jag hatar att springa
Allt hat jag var fylld med, var inget jag såg
Jag såg det som något bra, något folk såg upp till mig för

2 timmar senare
Kom de springande längs lantvägen
Bärandes på tunga stenar
Haha, nu ska de allt få häpna
Inspektering.
En
Två
Tre
… tre
Den sista fick springa tillbaka.
Hämta en ny
Varför?
Jag vet inte, men det roade min själ
Obetalbart.




Övriga genrer av Malina
Läst 337 gånger
Publicerad 2006-12-13 21:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
får mig att tänka på en bekant
stämmer väl in på den personen

härligt

bra bra
2009-05-26

    Camillaa
Riktigt bra skrivit!
/ C
2006-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Malina
Malina