Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i hennes väntan






det porlar i hennes väntan
toner ur längtan talar stilla
fyller tomma rum nu

han böjer natten
bortom hennes mörker

och i kärlekens skira garn
spinner tiden sitt mönster
till skydd för de sårbara





Fri vers av kath
Läst 421 gånger
Publicerad 2006-12-16 09:10



Bookmark and Share


  Anders P VIP
Denna känns lite som en arketypisk saga, typ Törnrosa , riddaren som räddar prinsessan från draken eller liknande.
2006-12-16

  Lena K Nilsson VIP
Så vackert!
2006-12-16
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath