Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var en svan

Var en svan en dag:
beta på ödsliga åkrar
simma i vindstilla vikar
sträck dina vingar och flyg,
sjung över vidder din svanesång
sov sedan lugnt i dunigt rede
under månens milda sken.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 315 gånger
Publicerad 2006-12-22 08:13



Bookmark and Share


  Rachel Roth
härlig morgonläsning..

var en svan en dag...
2006-12-22

  Cris
Ja..varför inte vara lite svan..!

jag sällar mig till svansällskapet :-)
2006-12-22

  Per Rydberg
Här känner jag friden i dina rader. En uppmaning att leva oförbehållsamt i förtröstan. Vilka vackra morgonord att mötas av. Tack för att jag fick läsa!
2006-12-22

  Lena K Nilsson VIP
Låter härligt!
2006-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP