Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ordens skydd




som grenars svarta silhouette
mot himlens grå
han vid hörnens skarpa kant
hon i naken hud under ordens skydd

rosors doft i juni
en resa utan tvivel

hennes dröm mot hans andetag
ett mysterium i dagens brutna ljus













Fri vers av kath
Läst 381 gånger
Publicerad 2006-12-23 07:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath