Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man aldrig tycks lära sig...


Klåpare



Frestad föll jag till föga, jag
snavade på frestelsen
och störtande föll jag ner

Svagheten tog vid, den tog
alldeles över där
jag bättre borde veta

Frestad föll jag till föga, jag
snubblade på frestelsen
och störtande föll jag igen





Fri vers av Gawain
Läst 203 gånger
Publicerad 2006-12-28 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain