Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\'Nothing sucks more than being alone, No matter how many people it’s around.\'


Punkt

Mitt ett och enda nyårslöfte var att glömma dig.
glömma ditt vackra ansikte
Tänka på någon annan
men redan dag ett var jag fast på samma ruta jag försökte avsluta

Jag har tänkt på dig oavslutat allt för länge
och att du skriver söta SMS till mig gör det verkligen inte bättre
Du har sagt \"Bye Gullet\" för länge sedan
Men aldrig har du riktigt tagit farväl
När vi träffas är du precis som du brukade
Sättet jag älskar
Jag jag kan inte låta bli att drömma

Kanske är jag rädd för att sätta slut
Kanske är jag rädd för att börja om på nytt
Kanske har jag satt mitt hjärta på något för värdefullt
Att lämna mitt sårbara hjärta till dig var som att sugas in i ett svart hål med endast ena foten kvar på andra sidan

Men jag är rädd för att sätta ett slut på något så stort
Jag är så rädd för att jag ska förlora allt och att det ska förbli så




Övriga genrer av Malina
Läst 393 gånger
Publicerad 2007-01-02 00:56



Bookmark and Share


    Camillaa
Jättebra!


/ C
2007-01-02

  Rozhan
Härlig reflektion av känslor, som ett virrvarv!
Du är ung - kanske är ni menade för varandra senare i livet & inte just nu... låt det rinna lite mer vatten under broarna så kanske det bli bättre! Skickligt skildrat!
2007-01-02

    hemlighetenshimmel
jätte bra känslor
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Malina
Malina