Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv eller död?

Älskade pojke

min mun mot din.

 

Dina ögons förtrollande djup vill jag dricka.

 

Vem banar vår stig?

Gåtfulla öden.

 

Vart det än bär

om till liv eller döden

vandrar jag vägen med dig..

 




Fri vers av Lilla trollet
Läst 299 gånger
Publicerad 2007-01-09 07:54



Bookmark and Share


  Freeman
Vilken trygg känsla det måste vara, för den som dikten berör...att få läsa dessa ord! Så vackert!
2007-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet