Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan han se?

Allt eftersom han pratar

tycker jag han skalar av mig

bit för bit med sina vakna ögon.

 

Jag vet inte vad jag ska tro

om han kan se mitt liv eller inte?




Fri vers av Lilla trollet
Läst 258 gånger
Publicerad 2007-01-09 07:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet