Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dödsänglar

två flickor i snön
vänner sida vid sida
gömt avtryck av liv







Bunden vers (Haiku) av Arwen
Läst 262 gånger
Publicerad 2007-01-11 23:43



Bookmark and Share


  SusanneStrömstedt
Sorglig dikt.Sätter gör avtryck i mitt hjärta
2007-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen