Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ungefär tre, kanske fyra kg lättare

 

 

 

 

Konstigt

men

när jag fått ett brev från dig

 

eller när vi pratat i telefon i tio femton minuter

 

så är jag tre, kanske fyra kg lättare

 

jag är säker på det!

 

Konstigt

men

 

det är faktiskt så

 

(jag har ingen våg, men... det handlar inte om nån våg)

 

 

 

Likadant...

när vi pratar i telefon en stund

går tiden annorlunda

 

snabbare kanske,

nä, kanske saktare

nä,

 

tid... ?

 

(jag har ingen klocka heller, förresten)




Fri vers av Albert
Läst 350 gånger
Publicerad 2007-01-13 15:08



Bookmark and Share


  Howlit
Ha ha... du får mej att le stort och skratta högt åt din härliga humor.
Kram för det =)
2007-01-13

  Ida2
Ironi på intressant och smart nivå, älskar texten!!
2007-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Albert
Albert