Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\" Bara bra \"

Minns du dom dagarna då jag sken av lycka

du gjorde så jag svävade på moln

jag log varje dag och natt och då visste jag

att jag behövde och älskade dig

 

Jag bär dig fortfarande inom mig

även om jag förnekar det för mig själv

jag väntar fortfarande att du ska ringa

det spelar ingen roll om det är mitt på natten

 

Jag vet hur du fungerar i varje liten kruva

jag behöver inte ha öppna ögon för att se dig

mitt minne av dig är det enda jag behöver

nu när mörkret förvandlar allt till twisted

men ibland undrar jag om du inte också förnekar?

 

När du frågar hur det är med mig

så säger jag " Bara bra "

men sanningen är så oumbärlig

att du inte ens kan läsa mina tankar..




Fri vers av Lilla trollet
Läst 310 gånger
Publicerad 2007-01-13 15:11



Bookmark and Share


  Ida2
*öppna ögon*
Fin text. Gillade verkligen tanken bakom dikten.
Tack!
2007-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet