Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ambivalens

njuter nu av den så kallade friheten

av doldheten
under trygga slöjor
jag bäddat in mig i

i övermorgon blottar jag strupen igen
för livet
som jag älskar men gjort slut med
eller tagit ett uppehåll från

ibland orkar man inte
men jag blir tröttare av att vila
och blindare av att skyla mig
får liggsår i kokongen

dags att kasta sig utför stupet igen
falla mjukt eller hårt
det är ovisst in i stunden
av nuet som komma skall















Fri vers av Arwen
Läst 427 gånger
Publicerad 2007-01-15 16:20



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
jag reprisar liksom på den här,som text betraktat har den en underbar känsla!
2007-07-23

    BetweenTheLines
wow,bra sagt o ännu bättre formulerat,speciellt de sista raderna
like it!
2007-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen