Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varierar landningarna

Jag kraschar aldrig

 

bara varierar

 

hårdheten i landningarna..




Bunden vers (Haiku) av Lilla trollet
Läst 451 gånger
Publicerad 2007-01-15 00:18



Bookmark and Share


    Keiju
oj! Vilken igenkänningsfaktor, få ord som säger mycket
2007-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet