Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är hemma

Minns du den kvällen

då vi låg i din säng

du låg med ryggen mot mig

jag ville lägga mig närmare

men jag tvekade.

 

 

 

Satte mig på sängkanten

jag tittade länge på dig

funderade på hur detta kunde vara möjligt

hur kunde någon som du

tycka om mig?

 

 

Du vände dig om

förvirringen slog dig

när min kudde var tom

du tittade på mig med en blick som sa kom

la mig brevid dig.

 

 

Du la dig nära

så nära att du kunde lukta på mitt hår

du la dina armar runt mig

och viskade varsamt ; Du är hemma.




Fri vers av Lilla trollet
Läst 372 gånger
Publicerad 2007-01-15 06:18



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Väldigt bra beskrivet om något så mysigt och underbart.
Att bara ligga intill något, hålla henne hårt, känna hennes doft och värme.
Det är då man tänker "det här är livet".

Mycket bra!
2007-01-15

  Freeman
Vilken myyysig dikt, jättefint!
2007-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet