Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du äger mitt hjärta men jag vill ha min tid

Jag känner mig ensam

riktig ensam,

nu när du inte tror mig

 

 

Om du tror att jag har lurat dig

eller att jag har lekt med dig

men du behöver inte oroa dig

du borde veta det om du känner mig

du är ju den enda som känner mitt hjärta

 

 

Om du ser rakt i mina ögon

så ser du att jag inte låtsas

för du är ju den enda

som äger mitt hjärta

 

 

Detta har inget med dig att göra

jag måste bara ha tid för mig själv

bygga upp saker & ting

som förstördes av gamla förhållanden

jag vet att du inte tror mig

men jag vill inte ge upp nu

när jag har kommit så långt på vägen..




Fri vers av Lilla trollet
Läst 354 gånger
Publicerad 2007-01-20 16:38



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
Ett väldigt intelligent klargörande som tyvärr män sällan förstår.
2007-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet