Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inser du hur underbart jag tycker det är?

Vid min säng finns det streck för varje kille
som hållit om mig under nätterna


Men jag minns inte dom
det enda jag minns är att du inte var en av dom


När jag vandrar omkring i mörkret om nätterna
i lägenheten kommer smärtan fram


Inte av ensamhet
utan en drift av att jag vill äntligen ändra kurs


En ordbok ligger på bordet uppslaget på ordet Kärlek


Men jag har kryssat över förklaringen
och skrivit ditt namn

Väggarna täcks av papper med ord
Inte av ord som skulle vara nyttiga


Utan av dina ord som du skrivit till mig
varenda ett


Jag samlar på minnen av dig


Det får mig att känna mig mer levande


Du viskar att du behöver din tid


Jag vill viska tillbaks
att mina andetag blir svagare
för varje sekund utan dig


I skolan ger dom mig syrliga kommentarer
om den dom tror jag är


Men jag vet att det enda jag är bra på är att älska dig


Matematik, Svenska och Engelska är så obetydligt


När du rör vid min hud och jag stammar av rädsla

 

 

 


Tänk om du inser hur underbart jag tycker det är?




Fri vers av Lilla trollet
Läst 307 gånger
Publicerad 2007-01-23 21:37



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
jag tycker den här är vacker
naken,liksom,på ett befriande sätt,och bra formuleringar
nice!
2007-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet