Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

honan

varje månad pågår ett krig i hennes kropp
av obalanser, angrepp och rubbningar
röda hinnors spetsmönster brister så
och syndafloden rinner fram

hela livmodern snyftar, skälver i smärta

gråter över den uteblivna tillblivelsen









Fri vers av Arwen
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-25 00:44



Bookmark and Share


    rosentagg
du sätter ord på det jäkligt bra!
2007-01-28

  Zantiago
Ett rop efter fred i miraklets moderliga grund.
2007-01-26

  Ronny Berk
som man kan jag inte kommentera... med mer än att Din dikt ger mej en viss inblick i kvinnors liv och känslor...
2007-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen