Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar att jag kunde sluta skriva om dig, det blir bara sämre och sämre, och mer klyschigt.

Vet du att jag alltid pratar om hur bra du är
Jag skryter verkligen om dig
att du verkligen är det bästa man kan ha

Vet du att jag saknar dig när du är inte är i närheten
Vet du att jag ständigt tänker på dig
Slår mig i huvudet och försöker tänka bort dig
Men ständigt tänker tillbaka på samma sak?

Så hur kommer det sig att du är så himla bra?
Många tjatar helatiden om att vi är själsfränder
Så varför springer vi ifrån varandra
Varför låstas jag som att jag inget ser eller hör
När du sitter och ropar på mig på bussen?

Jag orkar nog inte
Jag hoppas bara att allt vore över
Så himla över
Jag vill inte tänka på dig
För det finns tusen andra jag skulle kunna tänka mig själv med
Och det finns folk som tänker på mig tillbaka

Men jag kan inte se mig själv med någon annan
Det blir bara en dålig parodi av det hela

Jag skriver om dig helatiden
Vet inte ens om det hjälper mig
Vet inte om det gör någon nytta
Men jag inbillar mig det
Jag har nog skrivit tusen rader om dig
Om att jag ska glömma dig
och \"se åt ett annat håll\"
Men du:
Det har gått ett halvår nu
Det är jävligt för länge

Jag undrar verkligen om jag kommer hitta någon som är bättre än du
Eller kanske inse att jag helt enkelt är för kräsen

Jag kommer aldrig hitta någon som du
Så länge som du är så bra och perfekt för mig som du är
Så kommer jag nog aldrig älska någon så som du.
Det är förjävligt
men jävlar vad sant

Förlåt, men jag älskar faktiskt dig fortfarande.




Övriga genrer av Malina
Läst 450 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-28 21:23



Bookmark and Share


  yoyyo
känna igen sig i detta kan nog de flesta. Men någon dag kommer du nog glömma.
snyggt iaf
2007-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Malina
Malina