Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart panik

Sitter i min säng och gråter
Jag vet att du gör likadant


Det känner jag på mig liksom
Vi är ju skapta för varandra


Även blir det så fel ibland
Trots att jag vill göra det så bra


När dom svarta molnen kommer över ditt liv
Dom tidigare så klara ögonen du har blir svarta


Skriker mitt hjärta av panik
Jag vill ju göra dig så lycklig


Mina ord som tidigare träffade så rätt
Hamnar nu helt fel i din mun


Jag vill inte säga att jag älskar dig
Det känns så simpelt


Det är så mycket mer du är inom mig
Du är mer mitt liv


Jag vill att du ska sitta här med mig i skuggan av livet
Hålla mig hårt i handen när det känns svårt

 



Älska mig för den jag är
När ingen annan verkar kunna göra det




Fri vers av Lilla trollet
Läst 282 gånger
Publicerad 2007-01-29 05:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet