Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har haft sex . . .

 

Jag har haft sex . . .

1
2
3
4
5
6
men först när jag fann
7
Mådde jag som bäst!!!

ONE LOVE




Fri vers av DanSan
Läst 724 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-01-30 20:42



Bookmark and Share


  LassO
Hm angående din överskrift, jag har haft det med... dock ej på samma ställe, tackolov... dock har mina intressen förenats, 7 st det med, 6 och öl.
2008-02-03

  Carola Viola Hedelius VIP
Klockren. Fantatiskt kort och målade. Man blir glad.
2007-07-03

  Lars Granlöf
Har roligt jämnt då jag läser dina dikter.
2007-01-30

  katastrofromantiker
Hihi rolig =)
2007-01-30
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan