Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så full av lycka. Så fylld av sorg. Inte konstigt att mina känslor kokar över.

Jag vet inte vad som har hänt med mitt tänkande
och jag tänker verkligen inte klart
Jag saknar allt och alla
Man jag känner att jag behöver vara ensam
Jag vill att det ska bli sommar
Fort som fan
Så jag slipper sitta inom mig själv
och bli så här depprimerad
Livet är hårt jag vet
Jag lever det just nu

Min mamma sa idag åt mig att hon börjar bli så trött på mig
Att hon snart kommer be pappa att fixa mitt rum
så att jag kan bo där på heltid
Mitt liv kommer bli kaos
Jag hatar min mamma för det hon sa
Hon borde veta att jag har det svårt
Och hon om någon vet min realation till min pappa
Den är inte så vacker
Jag borde ha sagt att jag bryter kontakten direkt med henne då
Men jag lät bli

Jag har legat så inne i mig själv idag
Bara lyssnat på musik
Inte tänkt alls
Bara låtit bli
Jag älskar det
Men sen slutade glada musiken
och allt jag älskar bara blev en bomb av tårar
Jag är trasig
Jag medger det
Men jag gömmer det så bra
Folk ser mig som självgod
Men det är det sista jag är
Mina närmaste vänner vet det bara för att jag säger det

Det finns så mycket jag skulle vilja berätta
Jag vill berätta att jag funderar på att flytta tiill pappa
Bara för att slippa allas tjat om allt och inget
Jag vill så gärna berätta allt jag känner utan att någon ska döma mig
Jag vill så görna berätta att innanför mitt skal ligger ett tryck
ett tryck av press som säger att jag aldrig kommer klara natur

Jag vill så gärna visa känslorna som väller ur mig när jag är ensam
Bara en gång, bara för att se hur någon reagerar
Men jag kan inte släppa mitt glada jag
Jag skrattar bort allt och alla
Jag får folk att skratta för att det gör mig glad
Jag uppskattar allt jag har
Men vad gör jag för nytta?




Övriga genrer av Malina
Läst 393 gånger
Publicerad 2007-02-06 23:19



Bookmark and Share


  Ezo
Jag känner igen mig.. längtar verkligen till sommar!
Beklagar din sorg..
2007-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Malina
Malina