Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömmen som var du

jag märkte ingenting
förrän jag kände värmen av din kind
när min hand plötsligt var utsträckt mot dig

och hela min själ log
men utanpå var jag stel

jag minns att jag tänkte att det var ologiskt
overkligt
det måste vara overkligt
men man kan ju alltid hoppas
att det man vill mest av allt
ska vara på riktigt

och du tog min hand i din
strök den andra över mitt hår
viskade något
men jag hörde inget
för jag var för fokuserad på dig

du fanns
kanske inte fysiskt
men känslan som var du
den fanns

så hörde jag en dörr öppnas
och utan att jag såg det måste du ha gått ut
genom den
för när jag öppnade ögonen
var du inte där







men känslan av dig
stod kvar bredvid mig




Fri vers av lindblad
Läst 376 gånger
Publicerad 2007-02-07 07:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lindblad
lindblad