Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

iskall



mitt bland mina vänners värme
står jag och fryser
men jag säger inget


för om jag säger något
då kanske dom ger mig sina jackor
och då fryser ju dom i stället..




Fri vers av lindblad
Läst 366 gånger
Publicerad 2007-02-08 21:39



Bookmark and Share


    Noyle
haha, skitbra skrivet!
2007-09-03

  Wäppling
VACKERT, älskling.
2007-02-15
  > Nästa text
< Föregående

lindblad
lindblad