Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Döden är en del av livet...


Livsfarligt


Man lever

med livet som
insats...





Fri vers av Gawain
Läst 204 gånger
Publicerad 2007-02-11 00:21



Bookmark and Share


  Gawain
Tack mr Lando... *improved*
2007-02-11

    Erika H
inte alls livsfarligt
det är livet
för honom
och döden en del av levandet
en alldeles underbar liten sak det här
snyggt
erika
2007-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain