Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

the good the bad and the mysterious


Håll dig borta från mystiska män!

Oförglömliga ögon som penetrerar

och händer som smeker alldeles rätt

Håll dig borta från mystiken
i mysken av kärlekstrollkonstnären

Håll dig i skinnet! Håll dig på kanten av branten
men trilla inte, trilla inte, trilla inte
i hans armar igen




Fri vers av Arwen
Läst 230 gånger
Publicerad 2007-02-11 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen