Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den lilla minan

Men titta! Där är du!

Säger vi nu

för du såg mig
och nu ser jag dig

du kunde ha detonerat bomben
men du visade dig vara minröjare




Fri vers av Arwen
Läst 194 gånger
Publicerad 2007-02-15 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen