Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen nerför korridoren

 

 

Du byggde upp mig

men sen rev

du ner mig lika fort

 




Bunden vers (Haiku) av Lilla trollet
Läst 291 gånger
Publicerad 2007-02-19 22:54



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Man känner igen sig. Hur man kanske ger sitt allt och lite till, för någon som en dag bara kastar ner det på marken och stampar och spottar på det. HEMSKT, minst sagt.
2007-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet