Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu sker det

Du har fått mig tänka att allt ordnar sig

bara om jag öppnar mig lite

och släpper tyglarna lite

men håller du mig i handen?

 

Jag har levt ensam i många år

trott att det är fel på mig

att jag inte duger men jag är faktist OK

och nu känner jag att hjärtat slår igen.

 

Låt det gå långsamt för jag har många ärr

ärr som inte vill läka och lätt rivs upp igen

om du är den jag tror du är så läks det med tiden

det enda som behövs är tålamod..




Fri vers av Lilla trollet
Läst 2143 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2007-02-19 23:01



Bookmark and Share


  entusiasm
Skulle skriva att jag genast bokmärker denna... :)
2011-08-08

  entusiasm
Bilmärket!
2011-08-08

  aol
vackert vännen
2010-08-21

  Poppin
Så fint!
2009-12-13

  Amanda Eriksson
grymt fint!
2008-08-05

    Jea
En fin text som beskriver mycket för mig just nu.
Jag känner igen mig så mycket i den. Bra skrivet.
Tack

Mvh Jea
2007-09-22

    Nicklas VIP
En text, några ord och känslor fyllda av hopp.
Du är mer än \"OK\", mycket mer.

Hoppas han håller din hand, och hoppas han ger dig det du förtjänar! :)
2007-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet